Магазин Србије на вези: За боље сутра

У "Магазину Србије на вези" др Нада Басара, Љиљана Хабјановић Ђуровић,Исидора Минић, Ђорђе Ерчевић, Јасна Ђокић, Милан Петровић квартет...Будите са нама вечерас, на РТС САТ у 20.50. Емисију можете погледати и на РТС2, у суботу, 21. октобра, у 17.25.

За Магазин Србије на вези говори проф. др Нада Басара, специјалиста хематологије, онкологије и клиничке фармакологије, о најсавременијим методама које примењује у лечењу најсложенијих карцинома, у болници у Фленсбургу у Немачкој. Говори и колико је на њен професионални рад утицао стабилан породични живот и помоћ супруга, о свом школовању и знању које је стекла у Београду и усавршавањима у свету, захваљујући којима је постала један од највећих стручњака за лечење најтежих болести.

О новом серијалу књига за децу који ће представити ових дана на београдском Сајму књига, у емисији говори књижевница Љиљана Хабјановић Ђуровић. Приче су истините и животне а узбудљиве и лепе као бајке, каже ауторка, истичући да је за децу важно од малена их учити правим вредностима, јасно указујући на разлику између онога што је добро и онога што је лоше.

Шта доноси нови серијал РТС-а Пси лају, ветар носи, откривају глумци - Исидора Минић и Ђорђе Ерчевић, протагонисти једних од главних улога, говорећи о згодама и незгодама "малих" људи који живе на периферији Београда. Видећемо и инсерте из прве епизоде која је пред гледаоцима у суботу 21. октобра од 20,05 на Првом програму и Сателитском програму РТС.

Песмом Париски локал Јасна Ђокић уз клавирску пратњу Душана Радоичића, најавиће свој солистички концерт, вече забавне и градске песме на Коларцу 27. новембра.

Живом свирком у студију Милан Петровић квартет - откриће и догађаје који су имали недавно наступајући у Кини.

Уредница Сузана Гвозденовић Пузовић

Музичка уредница Бранка Лолић

Редитељка Драгица Гачић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво