Магазин Србија на вези - нова сезона

Теме које се тичу свих нас ма где живели, и даље ће бити окосница нашег магазина. Бројни гости и музика у којој сви уживамо нека буду ваше друштво вечерас, на Сателитском програму РТС-а у 21.55 и на РТС2 у суботу, 22. септембра у 11.30.

Најугледнији писци, гости из 22 земље, бораве ових дана у Београду, као учесници традиционалне манифестације, 54. београдских сусрета писаца. Овогодишњи добитник међународног признања Повеља Мораве, румунски писац Ђорђе Вултуреску, као и Славомир Гвозденовић, професор, књижевник и српски представник у политичком врху Румуније, биће гости Магазина Србија на вези, а наша екипа забележиће и нека занимљива дешавања са овог скупа.

Нову сезону серије Сумњива лица, која ће се од 25. септембра емитовати на РТС-у, најавиће глумци, протагонисти главних улога, Јелена Тркуља и Андрија Кузмановић. О свему ономе што ће и даље бити главна преокупација "нушићевских" јунака, о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, згодама и незгодама, у Госпођи министарки,  Ожалошћеној породици, Покојнику, откриће гости емисије.

Седамдесету сезону, Ансамбл народних игара и песама Србије Коло концертом Енергија традиције започео је недавно у Будимпешти, на отварању манифестације Месец српске културе, а посебан наступ припремили су за почетак нове сезоне Магазина Србија на вези.

Међу многим гостима Србије и Београда овог лета били су и Индијци, професори на Универзитету у Америци и Индији, који су 70 година независности Републике Индије, 15. августа, прославили у нашем главном граду, са својим пријатељима Србима.

Уредник и водитељ Сузана Гвозденовић Пузовић

Музички уредник Бранка Лолић

Редитељ Драгица Гачић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво