Наташа Koвачевић - смело у будућност

Она је читаву српску и европску јавност очарала својом снагом, храброшћу и оптимизмом који је ширила, а и даље шири и позитивно утиче на све око себе. Тако је било и када се састала са нашом екипом.

,,Ко хоће тражи начин, ко неће тражи изговор", ово је животни мото и Наташе Ковачевић. Овако смо почеле разговор, а наставиле малом игром асоцијација...

Овако је Наташа одговарала:
Лопта  = Кош
Спорт = Кошарка
Кошарка = Лопта
Живот = Срећа
Борба = Победа
Пораз = Поука
Победа = Борба
Породица = Срећа
Друштво = Дружељубивост
Љубав =  Породица
Србија = Земља снова

После тешке саобраћајне несреће и ампутације десне потколенице, Наташа, бивша кошаркашица, враћа се нормалном животу. Од првог дана храбро се суочила са свим изазовима нове стварности у којима се нашла, чиме је задобила симпатије многих.

„Ја тренутно студирам два факултета. Друга сам година на универзитету Сингидунум, на смеру туризам, као и на Факултету за спорт. Надам се да ћу оба факултета завршити у року. У марту ове године основала сам своју фондацију, која и носи моје име, а са жељом да помогнем другима и надам се да ћу у томе и успети", рекла нам је Наташа Ковачевић.

Полако се враћа и тренинзима па нам је објаснила како то сада изгледа.

„Тренирам са својим тренером, Богданом Станојковићем, са којим тренирам од 14 године. Добила сам нову протезу и поново могу да трчим, да скачем и веома сам срећна због тога."

И за крај смо затражили савет за младе и све оне који лако одустају.

„Треба уживати у животу, бавити се спортом и радити оно што волите", поручила је Наташа.
 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи