Србија на вези: Сер Тим Хант и Милена Китић

Са "Србијом на вези" сер Тим Хант, добитник Нобелове награде и Милена Китић, наша оперска дива која већ петнаест година живи и ради у Америци. Емисија је на Првом и Сателитском програму у суботу, 29. новембра у 12.30.

Нобелова награда се додељује од 1901. Не постоји ни једна додела која изазива толику пажњу светске јавности! До сада је ову престижну награду добило скоро 900 људи, а на планети нас има око 7 милијарди.

Која је вероватноћа да у Србији сретнете једног таквог човека? Сер Тима Ханта, добитника Нобелове награде за медицину и физиологију, упознала је колегиница Верица Катанић.

У другом делу емисије видећете интервју са Миленом Китић, нашом оперском дивом која 15 година живи и ради у сунчаној Калифорнији. Наступала је на великим сценама попут Карнеги хола и Лос Анђелес опере са највећим звездама светске оперске сцене. Због посвећености сину Милану Спенсеру, Милена последњих година прихвата само наступе, како каже, локалног карактера. Тако је недавно одбила чувеног шпанског тенора Пласида Доминга да заједно наступају 8. децембра у Београдској арени.

Уредник емисије: Тамара Дрезгић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво