Српске фобије и српски хумор

Српски страхови су пробрани и оригинални. Да ствар буде интересантнија, необичан је начин на који Срби подносе своје страхове. Црни хумор ублажава агонију и чини подношљивим свакодневно окружење, а да ли је црни хумор здрав за вишенационалну околину? "Темa Србије на вези", отворени студио у среду, у 18:40 сати.

Чега се плашимо, а чему се смејемо? Да ли се често смејемо баш ономе чега се плашимо? Како се боримо против стреса? Јесу ли српски страхови и реакције на те страхове по нечему особени?

Да ли смо склони претеривању? Да ли нас и шта може изненадити? Да ли сваки народ има специфичан хумор? Какав је наш? Шта нас у тренутку може насмејати, а шта расплакати? Како друге нације реагују на српски хумор? 

У отвореном студију "Теме Србије на вези" о српским фобијама и страховима говоре Исидора Бјелица, Борис Бизетић и Бојан Јовановић, графички дизајнер чије се карикатуре могу видети у домаћој и страној штампи. 

Контакт телефон +381 11 322 99 88

Уреднице Тамара Дрезгић и Нада Вукелић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво