Лента за Јовану

У Паризу је изабрана мис бивше Југославије, а ленту је понела Јована Дачковић, Српкиња из Бруса. Такмичиле су се девојке из Француске, Србије, Холандије, Аустрије, Македоније, Немачке, Белгије и Босне и Херцеговине.

Јована Дачковић, Српкиња из Бруса, изабрана је за најлепшу екс-Југословенка у Европи за 2011. годину. Жири јој је, међу шеснаест такмичарки, једногласно доделио титулу мис на традиционалном такмичењу, 29. по реду, протеклог викенда у Паризу.

Jована је изненађена и каже да није очекивала де ће она бити изабрана за мис. Рођена је 1990. године, и до сада се није пријављивала на слична такмичења, осим у средњој школи.

Иако се до сада није бавила манекенством и моделингом, Јована каже да не би имала ништа против да се опроба и на модној писти. До сада су јој ипак биле најважније студије економије у Београду.

За прву пратиљу изабрана је Марина Маричић (17) из Аустрије. Она живи у Грацу и похађа средњу економску школу. Друга пратиља је Моника Соврић (22) из Дизелдорфа, у Немачкој, а ради у осигуравајућем заводу.

Мис фотогеничности је Весна Бабић из Србије, мис шарма Валентина Гајић из Француске, док је путем СМС-а и интернета највише гласова за најлепшу учесницу добила Верица Јанковић из Париза, пореклом из околине Лознице.

На такмичењу, које се већ више деценија одвија у Паризу, учествовало је шеснаест девојака, из Француске, Србије, Холандије, Аустрије, Македоније, Немачке, Белгије и Босне и Херцеговине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи