Српско-британски пословни клуб

Основан Српско-британски пословни клуб. Званична промоција ове организације са циљем да промовише билатералну трговину и инвестиције одржана 14. aприла у клубу "Привредник" у Београду.

На промоцији Српско-британског пословног клуба домаћин окупљања Алекс Брукс, шеф економског одсека у амбасади Велике Британије угостио је истакнуте представнике британских и српских компанија. Циљ организације је унапређење пословних односа на свим нивоима, како би се створили бољи услови за инвестирање и повећање трговинске размене две земље.

Оснивачи клуба су Марк Харисон, Џејмс Торнли (ревизорска кућа КПМГ) и Дејвид Веб(консултантска кућа Веб Довс). Промоцији клуба су присуствовали Топлица Спасојевић, председник ИТМ групе, Владимир Чупић, председник ИО Хипо Алпе Адриа банке, Бојан Марковић, вицегувернер народне банке Србије и многи други представници значајних српских компанија.

„Оснивање пословне организације која ће ефикасно развијати односе између српских и британских привредних субјеката очекује се већ дуже време, а сам број присутних угледних званица указује да постоји велика потреба и потенцијал за развој пословне сарадње између Србије и Велике Британије. Сматрамо да Српско-британски пословни клуб представља један од алата који ће у наредном периоду допринети унапређењу пословног окружења у Србији", изајвио је Дејвид Веб, један од оснивача клуба.

Представници Српско-британског пословног клуба организоваће редовна окупљања у Београду и другим градовима Србије, а све компаније и појединци заинтересовани за сарадњу између две земље могу постати чланови без плаћања посебних надокнада и чланарина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво