"Ајвар" у Бечу, премијерно

Свечана премијера филма Ане Марие Роси "Ајвар" одржана је протеклог петка у биоскопу „Cineplexx Donau Zentrum" у Бечу, а због великог интересовања филм је приказан истовремено у три биоскопске сале.

Аустријску премијеру својим присуством увеличали су глумци Сергеј Трифуновић и Весна Чипчић, редитељка филма Ана Мариа Роси и продуценткиња филма Николина Вучетић Зечевић, сазнајемо из Адриа филма.

Филм ће се приказивати на редовном репертоару биоскопа Cineplexx Donau Zentrum
још две недеље. Након свечане премијере у Бечу, аустријска публика ће имати прилику да погледа филм "Ајвар" у Грацу, Линцу, Инсбруку, Салцбургу, Лаутераху и Вилаху.

Пројекције у овим градовима ће се одржати у недељу, 26. јануара, у биоскопима ланца "Cineplexx".

Немачка публика имаће прилику премијерно да погледа филм у недељу, 2. фебруара, у следећим градовима: Аугсбург, Берлин, Бон, Бремен, Дизедорф, Ерланген, Есен, Франкфурт, Хамбург, Хановер, Карлсрухе, Манхајм, Минхен, Офенбах, Синделфинген, Штутгарт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи