Туристичка понуда Београда у Бечу

Од 16. до 19. јануара туристичка понуда Београда биће представљена на Међународном сајму туризма у Бечу, на ком Туристичка организација Београда (ТОБ) промовише понуду за кратки градски одмор, урбане садржаје, културну понуду као и могућности за крстарења Дунавом.

Сајам Ferienmesse Wien je највећи сајам туризма у Аустрији, на ком учествује више од 800 излагача из 70 земаља света и који има око 150.000 посетилаца.

Првог дана сајма забележено је велико интересовање за туристичку понуду нашег града, а заједнички штанд је посетио и амбасадор Републике Србије, Небојша Родић.

Туристичка организација Београда учествује на овом сајму под окриљем Туристичке организације Републике Српске, а поред Београда своје туристичке понуде представљају и ТО Требиње и Бања Врућица.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи