Туристичка понуда Београда у Солуну

Туристичка организација Београда (ТОБ) представила је понуду наше престонице на најпрестижнијем и највећем сајму туризма у Грчкој Philoxenia 2019 који је је 8. до 11. новембра одржан у Солуну.

На сајму Philoxenia је ове године забележена рекордна посета пословних посетилаца из преко 47 земаља света, као и рекордан број грчких пословних партнера који су се овом приликом упознали са понудом 650 излагача из 25 земаља међу којима је била и наша земља.

Током четири дана сајма, одржано је преко 4.000 пословних састанака, а сајам је обухватао и Други грчко српски туристички форум, пословне радионице, и конференцију Dark Tourism.

Пословни партнери и посетиоци сајма су били веома заинтересовани за city break програме у Београду током наступајућег зимског периода и новогодишњих празника, спортске и друге догађаје, могућности организације ђачких екскурзија и пословни туризам.

Поред Туристичке организације Београда, на сајму Philoxenia 2019 учествовали су Туристичка организација Србије, Привредна комора Србије, туристичке агенције и представници хотелске индустрије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи