Пријавите се на међународно квиз такмичење "Немањићи"

Поводом 800 година самосталности Српске православне цркве, Фондација Мир Божији из Бањалуке, позива школе, православне цркве, удружења и организације, да се пријаве за учешће на међународном квиз такмичењу Немањићи које ће се одржати почетком децембра 2019. године, а полуфинале и супер финале почетком 2020. године у Београду.

Поводом 800 година самосталности Српске православне цркве позивамо школе, православне цркве, удружења и организације, да се пријаве за учешће на међународном квиз такмичењу Немањићи које ће се одржати почетком децембра 2019. године, а полуфинале и супер финале почетком 2020. године у Београду.

Право учешћа имају екипе из Републике Србије, Републике Српске, региона, те српске дијаспоре из Европе, Америке, Аустралије, Канаде, Азије и Африке, сазнајемо од организатора.

Екипе броје три члана (узраст од 10 до 15 година). Пријаве трају до краја октобра 2019. године, а образац се може преузети на сајту www.mirboziji.com

Најуспјешније екипе, њихове наставнике или друга одговорна лица очекују признања и вредне награде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи