"Војна академија 5" премијерно у биоскопима Аустрије и Немачке

Свечана премијера филма "Војна Академија 5" биће одржана у Бечу, у петак, 18. октобра, у биоскопу Cineplexx Donau Zentrum, са почетком у 20 часова. Аустријску премијеру ће својим присуством увеличати чланови ауторске и глумачке екипе филма.

Наши омиљени јунаци овога пута пролазе кроз разне изазове, од пословних, попут капетана Данијела Стошића који покушава да се врати летењу, младих потпоручника који се спремају за специјалну бригаду и труде се да преживе у највећој дивљини, до дивних љубавних прича, борбе за љубав Роксанде и Васиљевића, али и борбе за потомство Шаше и Клисуре.

У филму улоге тумаче Бојан Перић, Нина Јанковић, Јелисавета Орашанин Теодосић, Милош Тимотијевић, Славен Дошло, Андреа Ржаничанин, Ваја Дујовић, Анђела Јовановић, Вучић Перовић, Виктор Савић и многи други.

Од дистрибутера, Адриа филма, сазнајемо да ће након свечане премијере у Бечу, аустријска публика имати прилику да погледа филм "Војну Академију 5" у Грацу, Линцу, Инсбруку, Салцбургу, Лаутераху и Вилаху. Пројекције у овим градовима се одржавају у недељу, 20. октобра 2019, у биоскопима ланца Cineplexx.

Немачка публика имаће прилику премијерно да погледа филм такође у недељу, 20. октобра 2019, у следећим градовима: Аугсбург, Берлин, Бон, Бремен, Дортмунд, Дрезден, Дизелдорф, Есен, Франкфурт, Хамбург, Хановер, Касел, Келн, Лајпциг, Манхајм, Меминген, Милхајм, Минхен, Нирнберг, Оберхаусен, Офенбах, Синделфинген, Штутгарт и Вилинген-Швенинген.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво