Промоција Београда у Москви и Санкт Петербургу

Туристичка организација Београда од 10. до 12. септембра учествује на Међународном сајму туризма у Москви "LEISURE" где ће под окриљем Туристичке организације Србије представити понуду наше престонице за туристе из Русије који су у Београду у сталном порасту.

Према подацима Секретаријата за управу / сектор статистике Града Београда, гости уз Русије су од почетка године остварили пораст од 31% у доласцима и за 37% у броју остварених ноћења у нашем граду у односу на исти период прошле године. Број руских туриста у јулу месецу је био за 27% већи а остварена ноћења за 33% у односу на јул прошле године, што потврђује значај пословних активности на овом туристичком тржишту, сазнајемо из Туристичке организације Београда (ТОБ).

Током сајамског наступа, на штанду Србије у Москви биће организована презентација туристичке понуде Београда, Србије и осталих дестинација излагача из наше земље, намењена руским агенцијама, туроператорима, асоцијацијама и медијима, на којој ће бити организована и дегустација српских вина.

По завршетку сајма у Москви, промоција ће бити настављена у Санкт Петербургу, на посебном промотивном догађају у хотелу Crowne Plaza -Ligovsky где ће представници туристичке привреде Санкт Петербурга имати прилике да се ближе упознају са актуелном туристичком понудом Београда и Србије. Презентацију Београда одржаће Слободан Унковић, заменик директора Туристичке организације Београда (ТОБ).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво