Промоција Београда и Србије у Солуну, Атини и Лариси

Промоција Београда и Србије у Грчкој, осмишљена као везана презентација у три грчка града, успешно је реализована у Солуну низом догађаја за публику и пословне госте, након чега ће бити настављена у Атини и Лариси.

Грађанима Солуна и туристима у посети овом граду, Туристичка организација Београда (ТОБ) и Национална Туристичка организација Србије су представиле туристичку понуду нашег града и земље кроз целодневни програм на Платоу испред „Беле куле".

Посетиоци су уживали у наступу културно уметничког друштва које је уз традиционалну изворну српску музику, хор и оркестар извело сплет народних игара, док су на штандовима могли да се информишу о туристичкој понуди различитих дестинација наше земље, Ниша, Лесковца, Војводине, Крагујевца, Сокобање, Мионице. Београд је истакнут кроз актуелну понуду за наступајућу летњу туристичку сезону, док су велико интересовање привукли најпопуларнији музички догађаји у нашој земљи (Beer Fest, Exit, Сабор трубача у Гучи, Нишвил и други).

После догађаја на отвореном простору испред Беле куле који је медијски забележио велики број грчких и наших медија, организован је свечани скуп у хотелу Mediterranean Palace намењен новинарима и представницима туристичке индустрије Грчке.

Госте је поздравио градоначелник Солуна, Јанис Бутарис, после ког су се присутнима обратили представници Београда и Србије, Nikos Sapountzis, директор Tourism Plus и Kiki Kolatskou, представник наше националне авио компаније Air Serbia у Грчкој.

Поред великог броја медија (Voria TV, Vergina TV, ET 3TV, Skai TV, Atlas TV, Antenna TV, Star TV, Omorfia Taksidia TV, Radio Thesalonikki, Etnos Newspaper, новинска агенција Аthenian Macedonian, лист Demokratia Асоцијација туристичких новинара Грчке) догађају су присуствовали и генерални директор Конгресног бироа Солуна, директор Америчког колеџа у Солуну, званични представник манастира Хиландар. Од присутних туристичких агенција били су Vergina Travel, Filos Travel, Choice Travel, Silver Holidays, IOLE Travel, Mythos Holidays, Dimakis Travel, Zeus Travel, Athos Hellas, Zorpidis Travel и друге.

После успешно реализоване промоције у Солуну, Београд и Србија ће до краја недеље представити нашу понуду у Атини, а затим и Лариси.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара