Мама најбоље зна

У суботу 4. маја, у Volkshausu у Цириху, премијерно за швајцарску публику, приказана је представа "Идем путем па загрлим дрво", по тексту Миодрага Караџића, у режији Јане Маричић. Главног јунака ове приче игра глумац, комичар Андрија Милошевић.

Представа је премијерно приказана у марту ове године у Београду, у Театру на Брду, чији је оснивач управо Андрија Милошевић.

Прича Миодрага Караџића заснива се на животу усамљеника који у својим четрдесетим годинама још увек живи са мамом, чекајући љубав свог живота. Када се она напокон дешава и болно завршава, мама преузима иницијативу да свом јединцу нађе жену јер на крају крајева, мама најбоље зна шта свом јединцу треба.

 

Пуно смеха, громогласних аплауза и овација у препуној сали театра Volkshaus, показало је да су очекивања публике испуњена.

Организатор догађаја био је HELSE културни центар који до краја године спрема многа изненађења баш у сарадњи са београдским Театром на Брду.

Након представе многи су чекали да поздраве глумца Андрију Милошевића, а дао је и интервју за Радио Круг.

"Професор Бора Стјепановић једном је рекао да је таленат способност за рад. А ја бих додала ону чувену да је таленат доказ да Бог постоји... или таленат плус величина, плус љубав једнако Андрија Милошевић", поручила је Виолета Алексић, уредник Радио Круга из Диетикона.

број коментара 0 Пошаљи коментар