Турнир у малом фудбалу у Вићенци

Пролећни турнир 2019. у малом фудбалу, у организацији “Видовдана” из Меледа одржан је 10. марта у Корнеду код Вићенце.

Пријављено је 13 екипа од којих су учествовале: КУС "Дуга", Еx Yu, Слога, Диана, Капија Шумадије, СКСО Круна, Вук Караџић-Трст, Видовдан, Деспоти К2, Едил Гостић, СКЗ Арзињано, Небо Удине.

Паралелно су игране утакмице стандардних екипа и екипа ветерана. Победник у категорији ветерана је Слога спорт из Вићенце; у категорији стандардних екипа прво место заузела је екипа Еx Yu.

За најбољег стрелца проглашен је Немања Милошевић из првопласиране екипе; за најбољег голмана је проглашен Душан Димић из екипе Видовдан, а за најбољег играча Марко Стојић из екипе СКЗ Арзињано.

Као и увек, подршку удружењу Видовдан је својим присуством дао Лука Крако, италијански студент на факултету у Венецији, који је за дипломски рад изабрао тему: Српски народ и његова култура.

"Захваљујем се свим екипама на учешћу и дружењу, као и свим члановима удружења Видовдан на успешно организованом турниру, и, наравно, нашим вредним куварицама на богатој трпези", рекао је Дејан Митић, председник Видовдана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи