У Цириху скуп поводом 20 година од НАТО бомбардовања

Две деценије од НАТО агресије на Савезну Републику Југославију облежиће и наши сународници у Цириху.

„Српски културни савез Швајцарске заједно са Форумом српских грађана Црне Горе и ранијих година, као и ове одржаће помен, односно сећање на жртве НАТО агресије 1999. године, у Цириху, крај Циришког језера, 23. марта, од 12 до 15 сати.

Молим све наше грађане да се тог дана окупимо и на миран и достојанствен начин обележимо ово страдање и агресију која је извршена на СРЈ, са мотом и циљем да се никада ником не понови.

Такође, у недељу, у цркви Свете Тројице и Успенском храму, биће одржан помен страдалима, па молим да се и тамо окупимо и да на миран и достојанствен начин одамо пошту свим невино страдалим у овој НАТО агресији", каже председник Српског културног савеза Швајцарске Звонимир Јовановић за РТС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи