Хуманитарна организација "Лајфлајн" обележила 25 година рада

Хуманитарна организација "Лајфлајн Велика Британија", чији је покровитељ принцеза Катарина, обележила је 25 година рада гала вечером у Лондону, на којој су прикупљене донације за опремање дечјих болница у Србији.

Свечаној вечери су присуствовали амбасадорка Србије у Лондону Александра Јоксимовић, министар здравља Златибор Лончар, као и више од 200 званица из дијаспоре и угледних грађана Лондона.

Лончар је у обраћању истакао значај помоћи коју здравству Србије већ 25 година обезбеђује принцеза Катарина.

"Здравство Србије је и у најтежим временима за нашу земљу успевало да задржи свој интегритет и способност и спремност да свом народу пружи сву потребну помоћ", рекао је Лончар.

Он је истакао да српско здравство и данас успева да одговори на актуелне изазове и захтеве и грађанима пружи услуге високог квалитета и вредности.

Министар је додао да је у томе веома значајна помоћ истакнутих хуманитараца, међу којима посебно место заузима принцеза Катарина и изразио захвалност на непресушној енергију, коју потврђују Катарина и њен супруг Александар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи