Туристичка понуда Београда на сајму туризма у Софији

На сајму туризма Holiday & Spa Expo 2019 Туристичка организација Београда (ТОБ) је представила актуелну туристичку понуду у главном граду Бугарске, Софији.

Одржан сајам је важан туристички догађај који је окупио преко 380 излагача из 25 земаља света. Акценат понуде ТОБ-a је био на културном туризму, понуди за младе и градском одмору, односно city break понуди у нашем граду, манифестацијама и конгресном туризму, сазнајемо из ТОБ-а.

Првог дана сајма штанд НТОС и ТОБ посетили су министар туризма у Влади Републике Бугарске, Николина Ангелкова, и амбасадор Републике Србије у Републици Бугарској, Владимир Ћургус, са сарадницима. Током разговора је наглашена потреба за интезивирањем даље сарадње у области туризма, као и промотивним активностима на тржишту Бугарске.

На заједничком штанду, под окриљем Националне Туристичке организације Србије, поред ТОБ-а, учествовале су и ТО Војводине, Ниша, Пирота, Соко Бање, Крушевца, Књажевца, Беле Паланке, Димитровграда, Златибора, Бабушнице, Лесковца, Крагујевца, Власотинца, Новог Бечеја, Врања, Чачка, Краљева, Пожаревца, затим Spa Travel, Zepter хотели, Славија хотели, хотел Петрус, Belgrade city hotel, хотел Боспхорус, Атера апартмани, Омнитурс, Специјална болница Чигота, Пролом, Луковска и Врњачка бања.

Туристи из Бугарске су у првих 10 гостију по бројности током прошле године у Београду, са стабилном тенденцијом пораста у доласцима и оствареним ноћењима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи