О програму обележавања 20. годишњице НАТО агресије на СРЈ

Министар за рад, запошљавање и социјална питања Зоран Ђорђевић, примио је председника Београдског форума за свет равноправних Живадина Јовановића и председника Клуба генерала и адмирала Србије Миломир Миладиновић генерал-пуковник, који су га упознали са програмом обележавања 20-те годишњице од оружане агресије НАТО на Србију (СРЈ).

У разговору је истакнуто да обележавање ове годишњице има велики значај за очување истине о неоправданом и незаконитом карактеру агресије НАТО на Србију, као и за васпитавање младих генерација у патриотском и слободарском духу, пише у саопштењу Београдског форума за свет равноправних.

Програм обележавање ове годишњице обухвата одржавање Међународне конференције са темом "Глобални мир и напредак уместо сукоба и сиромаштва", Међународну смотру документарног филма и изложбу фотографија и књига о агресији НАТО.

За учешће на Међународној конференцији, као и у другим тачкама Програма пријавио се велики број пријатеља Србије из српског народа из свих делова света, међу којима је и велики број носилаца вискох српских одликовања.

Организатори обележавање 20-те годишњице агресије НАТО су Београдски форум за свет равноправних, Клуб генерала и адмирала Србије, СУБНОР Србија и Друштво српских домаћина.

Програм се реализује у сарадњи са Домом Војске Србије, као и са Светским саветом за мир чије је седиште у Атини.

У разговору је учествовао и Ненад Нерић, државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара