Књижевно вече Љиљане Црнић

У просторијама Српског културног друштва у Швајцарској одржано је књижевно вече Љиљане Црнић.

Програм је отворила председница Српског културног друштва Слађана Сетенчић. Поред ауторке Љиљане Црнић, у програму су учествовали и књижевница Снежана Петровић, гитариста Сандро Алексић и Данијела Бјелица, сопран. Програм је водила Виолета Алексић, новинар и књижевник.

Љиљана Црнић је члан Удружења књижевника Србије и многих књижевних друштава у Србији, региону и расејању. Њен рад је запажен и награђен бројним признањима. Иза себе има више од десет наслова који су објављивани и превођени на многим језицима у антологијама Канаде, Индије, Хрватске, Босне и Херцеговине.

Гости књижевне вечери дошли су из Немачке, Ст.Галена, Луцерна, Цуга. Медијски спонзор догађаја био је радио "Круг" из Швајцарске у чије име се присутнима обратила Тања Радојевић. Подсетила је на октобарске сусрете Удружења српских писаца које ће се одржати у Минхвилену и позвала љубитеље писане речи на ову традиционалну манифестацију. 

Председница Српског културног друштва Слађана Сетенчић заједно са књижевником Вићом Митровићем позвала је госте на предстојеће културне догађаје који ће се одржати у СКД-у и Ст.Галену.

број коментара 0 пошаљи коментар