Донација фудбалском тиму из Грачанице

Српски фудбалски тим из Грачанице на Косову добио је поклон, комплет дресова и лопте од Вељка Пауновића, тренера тима Чикаго Фајeр-a (Chicago Fire). Донацију је уручила Председница хуманитарне организације "Наши Срби", Кети Фенслоу, приликом недавне посете Косову.

У разговору са Вељком Пауновићем, нашим прослављеним тренером, који је сада у тиму Чикаго Фајр као главни тренер, наш репортер Александра Жигић пренео је захвалност фудбалског тима из Грачанице за комплет дресова које је уручила Кети Фенслоу из хуманитарне организације "Наши Срби".

"Задовољство је наше, заиста. Све што можемо да помогнемо. И захваљујем се госпођи Фенслоу исто тако за интерес да сарађујемо. Ми стојимо увек на располагању и верујемо да овакав тип сарадње увек помаже свима. Ми смо као клуб иначе организација која учествује у хуманитарним и у свим дешавањима што се тиче заједнице у Чикагу и у самој држави Илиној али исто тако и ван земље. Тако да смо ми да кажем, на неки начин веома, веома срећни да можемо да помогнемо свакоме коме је помоћ потребна а исто тако свако ко жели са нама да сарађује ми смо увек отворени.", за РТС каже Вељко Пауновић.

Александар Жигић захвалио се још једном у име свих до којих донације стижу и којима оне пуно значе.

"Свакако, велико задовољство и ту смо да сарађујемо за све што треба и надам се да ћемо и у будућности имати нову прилику за тако нешто.", закључио је Вељко Пауновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво