"Круг" из Швајцарске

После низа година сарадње са тимом Радија "Младост" као и дугогодишњим новинарским искуством са осталим медијским кућама у матици и расејању, Виолета Алексић и Тања Радојевић покрећу нову емисију "Круг".

Идеја о новој емисији која би била везана само за уметност родила се у јуну ове године. Креативна размена уметничких група одувек је давала само најбоље резулатате у међусобном промрежавању у целом свету па је то и био мотив због чега су  одлучиле да емисију назову "КРУГ".

У циљу промовисања уметности и културне баштине у Швајцарској, програмска  шема ће бити колажног карактера са препознатљивом најавном и одјавном шпицом.

"Мишљена смо да је увек да нас има више, јер ће се на тај начин више и чути наш језик. Наравно морам да кажем да је било јако лепо сарађивати са екипом радија "Младост" од којих сам пуно научила али време је да започнемо нешто другачије и дирнута сам колико људи нас је подржало широм света. Свакодневна подршка наших уметника, пријатеља, сарадника само показује да нисмо погрешили", за Програм за дијаспору РТС-а каже Виолета Алексић, уредница нове емисије.

Редакцијски тим чине Виолета Алексић, Тања Радојевић, Мирослав Динић и Ердбоб Мики. Емисија ће се емитовати уторком од септембра ове године на таласима радија "К". 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво