Деца деци с љубављу

У Штутгарту ће у среду 13.07. 2018. године бити одржана промоција заједничке књиге младих писаца дијаспоре.

Књига "Деца деци с љубављу" ризница младих писаца из Немачке, представља заједничку књигу деце из области Баден Винтерберг (Немачка) која заједно похађају наставу на српском језику.

Са наставницом Наташом Миленковић присутнима ће се на промоцији књиге представити 35 ученика из области Баден Винтерберг.

Књига у издању Кулурно-издавачког центра "Српка кућа" из Пожаревца и Братислав Голић позивају све који  су могућности да својим присуством подрже овај јединствен подухват наше деце и афирмацију младих писаца у дијаспори.

Промоцији би по речима организатора требали да присуствују министар просвете Младен Шарчевић, Ланговић Ана, државни секретар, Габријела Грујић, помоћник министра за дуално образовање, Марко Попадић, саветник и шеф кабинета, Вељко Одаловић, генерални секретар Министарсва спољних послова, Саша Радуловић, државни секретар Министарства спољних послова, Ивана Пејовић, као и многе друге званице. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара