Србија се роди

Православно спортско друштво "Света Србија" приређује свечани Видовдански концерт "Србија се роди", на Видовдан 28. јуна од 20 часова у Задужбини Илије М. Коларца, под покровитељством Скупштине града Београда и Друштва српских домаћина.

Концертом изворних народних песама и игара, појања, беседништва, драмски и музички уметници пружиће публици празнични доживљај у великој акустичној дворани Коларца.

 

"Видовданским концертом "Србија се роди" негујемо живу традицију. Од предака примљен Кнежев косовски завет предајемо потомству, чувајући национално памћење као суштину нашег идентитета", ѕа РТС поручују из удружења "Света Србија".

Учесници у програму су Хор Симонида из Грачанице, Етно група Вез, Фолклорни ансамбл Свети Ђорђе, Културно уметничко друштво Градимир, Друштво гуслара Бајо Пивљанин и Православно спортско друштво "Света Србија".

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи