Девети сусрет медицинске дијаспоре у Београду

Девета „Конференција српске медицинске дијаспоре 2018“, одржаће се у Београду, од 14. до 16. јуна 2018. Конференција је организивана у сарадњи са Министарством здравља Републике Србије, Медицинским факултетом Универзитета у Београду, Светском здравственом организацијом, Српском лекарском комором, Краљевским медицинским одбором, а под покровитељством престолонаследника Александра Карађорђевића и принцезе Катарине Карађорђевић.

„Идеја за организовање конференције потекла је из многобројних састанака и дискусија с нашим лекарима у земљи, као и са лекарима који живе и раде у иностранству. Задржали смо мото "Медицина у свету и у Србији", јер се модел који он представља показао као веома успешан, и на њему настављамо да ширимо нашу делатност.

Наш главни циљ је да у Србији окупимо наше лекаре из дијаспоре, као и међународне здравствене стручњаке. Они ће поделити своја искуства и знање и тиме подстаћи развој медицине, професионалну сарадњу и подршку отаџбини стварајући нову, ширу мрежу, учвршћењем колегијалне солидарниости и пријатељства. Надамо се да ћете имати користи од ове конференције, стицањем знања и у успостављањем веза са вашим колегама из иностранства", поручује принцеза Катарина лекарима у писму објављеном на сајту serbiandiasporamedical.rs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи