Велико спортско дружење у Лондону

Удружење London Sports Society из Лондона, заједно са Gunersbury Eagles FC, 22. априла организује фудбалски турнир за децу, али и дружење за родитеље и све чланове српске заједнице и њихове пријатеље.

Око 70-оро деце се за сада пријавило за турнир, али се очекује већи број на сам дан такмичења.

"Старији ће имати прилику да играју између себе и против родитеља, али ћемо организовати и ревијалну утакмицу за оне млађе од 6 година. Неколико наших познатих фудбалера је најавило долазак, уколико буду у могућности. Са нама ће бити и професори физичке културе, као и плесни ансамбли, а наше маме и баке ће се потрудити око послужења", каже Драган Мацура за Програм за дијаспору РТС-а.

Позив су упутили и спортским тимовима из других градова и земаља.

„Као активан члан српске заједнице у Великој Британији и оснивач удружења London Sports Society желим да проширимо наша спортска дружења и са српским заједницама у другим земљама, за све који би волели да дођу у Лондон, да играју фудбал и друже са својим вршњацима. Неће сигурно бити лако то све организовати, али ако постоји добра воља, већ ћемо некако наћи пут да то и остваримо", каже Мацура.

Главни турнир је за децу од 6-15 година, а старији ће моћи да се укључе у бројне активности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво