Српска разгледница из Америке, РТС Свет, 18.50

У новој емисји "Српска разгледница из Америке", коју припрема и води Александар Жигић, видећемо како је протекла слава у цркви Свети Симеон Мироточиви у Јужном Чикагу.

У веома лепој атмосфери наступио је и фолклорни ансамбл, а друштвена сала је била испуњена до последњег места. О слави и цркви говоре нам Перо Станојчић, председник Црквеношколске општине, отац Лука Лукић и други.

Видећемо и како је било на Ловачкој вечери, у новој сали цркве Свети Јован Крститељ у Хомер Глену. О томе нам говоре Илија Трбојевић и Љубинко Шпегар.

Разговарамо и са Душаном Магазином, председником новог Друштва Херцеговаца које је основано у Чикагу. Он ће нам рећи нешто више о циљевима и плановима ове организације.

Репризни термин емисије у 02.03.

Уредник Медијске мреже српске дијаспоре је мр Мирјана Раичевић Тасић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи