Стефан Капичић најављује велико филмско изненађење

Студио "20th Century Fox" објавио је трејлер за дуго очекивани филм "Deadpool 2: Deadpool упознаје Кејбла" у режији Дејвида Лича, који у домаће биоскопе стиже у мају, саопштио је дистрибутер "MegaKom film". Као и у првом делу, и у новом филму о омиљеном анти-хероју, Стефан Капичић ће се наћи у улози Колосуса.

У наставку филмског хита Вејд Вилсон у тумачењу Рајана Рејнолдса, надмеће се са Кејблом (Џош Бролин), мутантом с металном руком из будућности чија прошлост је веома замршена, а у филму се појављује и мутанткиња Домино, коју игра Зази Битс.

Као и у првом делу, и у новом филму о омиљеном анти-хероју, Стефан Капичић ће се наћи у улози Колосуса.

"Почело је, на радост свих нас у екипи Deadpool 2! Срећни смо што коначно можемо да поделимо део узбуђења које нас чека од 17. маја. Оно што доноси наставак је нешто што нико ни у најлуђим сновима не може да очекује", изјавио је Капичић.

Он је други део филма Deadpool окарактерисао као достојан наставак првог, који је порушио све рекорде.

"Ја сам још укључен у постпродукцију филма са Рајаном Рејнолдсом и Дејвидом Личом, тако да могу само са поносом да додам да никад нисам био задовољнији постигнутим по питању Колосуса и целокупног филма", рекао је српски глумац.

"У следећа два месеца очекујте буквално бомбардовање генијалностима од стране наше екипе", додао је Капичић.

О Стефановом животу и филмском искуству у Америци погледајте емисију Тамаре Дрезгић Србија на вези

 https://www.youtube.com/watch?v=7M-5wqY1iB0

број коментара 0 пошаљи коментар