Конференција о порезу у Италији

"Конференција о порезу", прва у Италији организована на српском језику, одржаће се 16. фебруара у Тиени, близу Вићенце. Циљ је да се нашим сународницима приближе италијански закони и прописи, што доприноси лакшем доношењу важних одлука у новој домовини.

Предавач је Јелена Младеновић, дипломирани рачуновођа, која од 1993. године живи у Италији.

"Овакав вид конференције може бити од велике користи појединцу, који због недостатка информисаности, времена, недовољног познавања законских оквира, стручне терминологије, није у могућности да благовремено и на прави начин искористи своја права", каже за Програм за дијаспору РТС-а Јелена Младеновић.

Ова млада дама своје радно искуство у примени законских и правних оквира у Италији
планира да искористи и за оснивање сопствене рачуноводствено-консалтинг агенције.

"Свака држава, кроз живот и рад, намеће појединцу бројне обавезе, али гарантује и права. Ту себе видим као посредника, да олакшам нашим сународницима да лакше дођу до документације за Permesso, држављанства, годишњег обрачуна пореза на доходак, решавања спорова и дуговања према државним институцијама, подршке приликом покретања сопственог бизниса...", каже Јелена за РТС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво