Филм "Патуљци са насловних страна" премијерно у Аустрији и Немачкој

Филм "Патуљци са насловних страна" редитеља Милорада Милинковића, прича која је инспирисана садашњим временом и стањем у друштву, и наравно популарним ријалити форматима, нашао је пут и до публике у Аустрији и Немачкој.

Премијерна пројекција у Бечу, одржава се 2. фебруара у биоскопу UCI Kinowelt Millennium City, са почетком у 20 часова, а свечаној премијери присуствоваће чланови филмске екипе. Два дана касније, нова комедија редитеља Милорада Милинковића (Мртав ладан, Читуља за Ескобара) наћи ће се на репертоару биоскопа Cineplexx у чак четири града, Грацу, Салцбургу, Линцу и Инсбруку, сазнајемо од дистрибутера филма.

Прве пројекције у Немачкој заказане су за 4. фебруар у 17 сати у биоскопима UCI Kinowelt у Дизелдорфу, Хамбургу и Бохуму. Филм се приказује у оргиналној верзији, на српском језику, са немачким титлом.

У средишту приче је Никола (Гордан Кичић), водећа звезда реалитy програма Три минута славе. У пракси то изгледа тако што он безобразно вређа људе који се на тај шоу пријаве и због тога је јако цењен и одлично плаћен. Његове злобне и отровне речи магнетски привлаче гледалиште и рејтинге дижу до небеса. Осим тога, он смишља и разне друге реалитy формате, као и разне скривене камере. Његов живот је заправо реалитy програм. Његов најбољи пријатељ Зоран (Борис Миливојевић) је власник медијске куће која се бави производњом реалитy формата, а жена његовог пријатеља Мира (Тамара Крцуновић) је његова највећа љубав из младости, што, наравно, нико осим њих двоје не зна. Николин живот почиње да се мења у тренутку када смишља начин како да од младе девојке коју гура њена амбициозна мајка, направи звезду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи