Ускликнимо с љубављу

Music Art Project, који спроводи програм El Sistema у Србији, најављује концерт хора Музичке школе "Стеван Мокрањац" из Врања 28. јануара у 14 сати у оквиру манифестације Божићно сеоце код Храма, на платоу код Храма Светог Саве.

Наступиће наш признати хор Музичке школе Стеван Мокрањац из Врања предвођен диригентском палицом Александре Савић и МАП музичког директора и маестра Херарда Естраде, из Венецуеле.

Music Art Project вас позива да уживате у дивним гласовима наших младих музичара који ће специајлно за ову прилику изводити нашу традиционалну духовну музику. 

Програм: Химна Светом Сави, Тебе појам, Кирие Елеисон, Тело Христово, Маријо славна, Знаш ли ко те љуби силно, Господи помилуј, Свјати Боже, Украјинска, Вси језици, Небески град, Прва српска слава, Ко удари тако позно, На Светог Саву.

Music Art Project постоји од 2010. године и тежи највишим професионалним и етичким стандардима у музици и култури, као и да активно подржава дугорочан развој заједнице и друштва путем широко доступног музичког образовања.

El Sistema је образовни модел у коме је музика средство за постизање циља. То је програм социјалне инклузије и културне трансформације који пружа руку социјално угроженим групама. El Sistema помаже деци и младима да остваре свој пун потенцијал, усвоје вредности важне за лицни развој и има позитиван утицај на друштво. Др Хосе Антонио Абреу је осмислио методологију El Sistema 1975. г, а програм се од тада раширио у више од шездесет земаља, на свих 5 континената и укључио преко четири милиона деце.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи