Наши сусрети: Олга Раваси - тајна њеног успеха

Сателитски програм РТС-а у 21.35 часова.

Задивљујући спој уметничке душе, универзитетског знања и афинитета према проблемима савременог света, створили су у њој самоуверену и комплетну личност. 

Иако балерина по свом примарном, младалачком опредељењу, др Олга Раваси данас је високо позиционирана у веома одговорној друштвеној делатности у Америци, која нема додира са уметношћу.

Изасланик је и Специјални cаветник за Балкан и међународне односе Генералног Секретара Интер Порт Полиције, значајне америчке интернационалне организације која се бави тероризмом и транснационалним криминалом.

Она припада највишем интелектуалном, академском естаблишменту српске дијаспоре. Професор је политичких наука на Октон колеџу у Чикагу. Представља Српско-Америчку Асоцијацију, новоформирану организацију која се бави генералним односима српске дијаспоре према Србији и Републици Српској.

Веза са матицом налази свој одраз у перманентним пословним контактима и учесталим доласцима у Београд, њен родни град, за који је везује емотивна породична прича и одакле креће њен животни пут.

Упознајте Олгу Раваси, жену која зна како се спајају матица и дијаспора.

Аутор емисије мр Мирјана Раичевић Тасић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво