Дочекајте Нову годину уз РТС САТ!

Ова новогодишња ноћ посебно је важна за Радио-телевизију Србије, јер у поноћ почиње и обележавање нашег (и вашег) великог јубилеја - шездесет година постојања телевизије у Србији. Уживајте уз наш новогодишњи програм "60 нових година са вама", на РТС САТ у 21.21! Срећно!

Зато ћемо се те ноћи заједно сећати свих оних који су, до сада, градили и стварали Радио-телевизију Србије. Прошетаћемо кроз шест декада, представљених у шест студија. У сваком студију музиком, костимима и скечевима евоцираћемо успомене на једну епоху - шездесете, седамдесете, осамдесете и деведесете године прошлог века, као и на првих 17 година XXI века.

Уз домаће музичке и глумачке звезде, забављаће нас и РТС лица, садашња и некадашња. Оригинални извођачи подсетиће нас на некада највољеније и најслушаније песме, а уживаћемо и у музици из серија Камионџије, Бољи живот, Врућ ветар, Балкан експрес, дечијих серијала Коцка коцка коцкица, Музички тобоган, Полетарац, Коларићу панићу...

Кроз занимљиве скечеве, посвећене углавном емисијама које смо у протеклих 60 година гледали на РТС-у, видећемо и шта се све може урадити уз помоћ мало телевизијске "магије"...

Око хиљаду извођача на сцени - певачи, музичари, глумци, ТВ лица, оркестри, плесни и певачки ансамбли, хорови... приредиће вам незабораван шесточашовни провод.

У поноћ ће нам срећу пожелети Новак Ђоковић.

Уредница забавног програма: Оливера Ковачевић

Редитељи: Игор Басоровић, Петар Станојловић, Дарко Камарит, Миодраг Коларић и Владимир Петровић

Редитељ скечева: Филип Чоловић

Сценарио: Душан Булић, Њуз нет

број коментара 0 пошаљи коментар