Награда ТОБ-у у Пекингу

Туристичка организација Београда је на сајму туризма BITM 2017 у Пекингу, добила плакету као награду за успешну презентацију туристичке понуде главног града Србије, као и за презентацију која је одржана у оквиру Форума првог дана Сајма.

Награда за презентацију Београда за кинеско тржиште је уручена директору Туристичке организације Београда, Миодрагу Поповићу, који је нешто пре Форума на штанду ТОБ дао интервју за бројне представнике медија из Кине. Услед великог интересовања туристичких агенција, туроператора и новинара, Поповић је на нашем штанду одржао и импровизовану конференцију за медије. Том приликом је посебно електронским медијима подељен промо филм-позивница за долазак у Београд коју је снимио прослављени Бата Живојиновић, у Кини познатији као „Валтер", као и више промо филмова о Београду, пише у саопштењу ТОБ-а.

Наш штанд су првог дана Сајма посетили представници Амбасаде РС у Пекингу, док у разговорима са туристичким посленицима, као представник градске власти, учествовао и г. Миљкан Карличић. Поред Туристичке организације Београда, на овом сајму учествује и више наших туристичких агенција и хотела.

Нешто раније, поред туристичких агенција и оператора за Београд су велики интерес показали и пекиншки медији па је на нашем штанду директор МП одржао и импровизовану конференцију за штампу. Том приликом је посебно електронским медијима за емитовање подељен и филм - позивница коју је снимио прослављени Бата Живојиновић, у Кини познатији као "Валтер" као и више промо спотова о Београду Поред ТОБ-а на овом сајму учествује више наших агенција и београдских хотела. Наш штанд су посетили и представници амбасаде у Пекингу док је у разговорима,као представник градске управе учествовао и г. Миљкан Карлличић.

Други и трећи дана Сајма, који окупља више од око 800 излагача, су резервисани са пословне састанке са представницима туристичке привреде, туристичких организација, туроператора и агенција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи