Београд на Светском сајму туризма у Лондону

Од 6. до 8. новембра, Туристичка организација Београда (ТОБ) је наступила на Светском сајму туризма у Лондону / World Travel Market 2017, једном од водећих и највећих сајмова туризма на свету, које је место сусрета за више од 50.000 излагача и професионалналних посетилаца, представника најзначајнијих субјеката глобалне туристичке привреде, пише у саопштењу ТОБ-а.

На обједињеном излагачком простору под окриљем Националнe Туристичке организације Србије, уз ТОБ учествују и туристичке организације Војводине и Новог Сада, затим Министарство здравља Републике Србије, Национална авио компанија Ер Србија, агенције Глоб Метрополитен Турс, Serbia Tour Operator - DMC for Serbia and Balkans и Омнитурс, хотели Radisson Blu Old Mill, Belgrade City Hotel, Life Design Hotel, ЈП Стара Планина, MK Mountain Resort.

Наступ Туристичке организације Београда је фокусиран на промоцију Београда као city break дестинације, града културних и спортских манифестација, и као пожељне дестинације за подстицајна и MICE путовања. Током првог дана сајма представници Туристичке организације Београда су већ обавили велики број разговора на унапред заказаним састанцима.

На сајму се упоредо одржава и велики број едукативних предавања и радионица, на којима се представљају најновији трендови у маркетингу, брендирању у промоцији дестинација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво