Београд на Светском сајму туризма у Лондону

Од 6. до 8. новембра, Туристичка организација Београда (ТОБ) је наступила на Светском сајму туризма у Лондону / World Travel Market 2017, једном од водећих и највећих сајмова туризма на свету, које је место сусрета за више од 50.000 излагача и професионалналних посетилаца, представника најзначајнијих субјеката глобалне туристичке привреде, пише у саопштењу ТОБ-а.

На обједињеном излагачком простору под окриљем Националнe Туристичке организације Србије, уз ТОБ учествују и туристичке организације Војводине и Новог Сада, затим Министарство здравља Републике Србије, Национална авио компанија Ер Србија, агенције Глоб Метрополитен Турс, Serbia Tour Operator - DMC for Serbia and Balkans и Омнитурс, хотели Radisson Blu Old Mill, Belgrade City Hotel, Life Design Hotel, ЈП Стара Планина, MK Mountain Resort.

Наступ Туристичке организације Београда је фокусиран на промоцију Београда као city break дестинације, града културних и спортских манифестација, и као пожељне дестинације за подстицајна и MICE путовања. Током првог дана сајма представници Туристичке организације Београда су већ обавили велики број разговора на унапред заказаним састанцима.

На сајму се упоредо одржава и велики број едукативних предавања и радионица, на којима се представљају најновији трендови у маркетингу, брендирању у промоцији дестинација.

број коментара 0 пошаљи коментар