Промоција Београда у Софији

Настављајући овогодишњу промотивну кампању у градовим региона, Туристичка организација Београда (ТОБ) је 19. октобра представила актуелну туристичку понуду наше престонице у Софији, намењену гостима из Бугарске.

На конференцији за медије одржаној у Хотелу Хемус у Софији, присутним гостима- представницима медија и туристичких агенција, обратили су се амбасадор Републике Србије у Бугарској, Владимир Ћургус, заменик директора ТОБ, Слободан Унковић, затим Маријана Орешкова из Туристичке организације Софије и Бајко Бајков, председник Асоцијације бугарских туроператора и туристичких агенција. Госте су поздравили и Душица Тодоровић из ТО Ниша и Марија Ставров Нацков из спортско-туристичког центра Димитровград, као учесници у промоцији туристичке понуде за бугарске туристе, пише у саопштењу ТОБ-а.

Уследила је презентација зимске туристичке сезоне у Београду, културних и забавних манифестација у наредном периоду, као и понуде за наступајуће новогодишње и божићне празнике, за коју су гости из Бугарске посебно заинтересовани. Уз Београд, презентована је и понуда Ниша, Димитровграда и хотела Стара Планина Ризорт.

Промоција Београда, која је изазвала велико интересовање медија и агенција из Бугарске, наставила се у ресторану српске кухиње Стефановић, када је приређено Београдско вече.

Догађај је организован у сарадњи са Амбасадом РС у Бугарској и Асоцијацијом бугарских туроператора и туристичких агенција.

Од почетка године, у Београду је регистровано 23.256 бугарских туриста, који су на годишњем новоу међу најбројнијим гостима у нашем граду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара