Почеле припреме за Ђачку олимпијаду

Фудбалери обе селекције (кадети и омладинци) будимпештанске Српске гимназије "Никола Тесла", базичне припреме за Ђачку олимпијаду (и три позивна турнира, од којих је један међународни) у школској 2017/2018. години започели су 7. октобра у престоничком спортском центру "Ференцварош" на Неплигету.

И кадете (прошлогодишње вицешампионе Будимпеште у дворанском фудбалу) и њихове две године старије колеге, омладинце (освајаче бронзане медаље) чека врло напоран припремни третман, што је по речима тренера обе селекције, мр Властимира Вујића, професора физичке културе и спорта у Српској гимназији Никола Тесла основа за врло добре резултате и у школско - спортској сезони која их очекује.

Играчи, њих преко тридесет, подељени у две групе вредно раде, а њихов тренер ће им и ове, као и претходних година уприличити усмене новине са фудбалерима из Србије који играју у мађарским прволигашким клубовима, што ће им бити додатни стимуланс у раду.

Гости "теслиних" српских фудбалера у прошлој сезони били су Владан Чукић (Ференцварош), Ђорђе Камбер и Филип Холендер (Хонвед), Драган Вукмир (МТК)  и Александар Јовановић (Дебрецен), а сезону су у мају завршили заједничком вечером у будимпештанском Ресторану 400, који води наш човек, Ненад Анђелић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво