"Има једна земља" 14. октобра у Офенбаху

Удружење писаца Седмица, књижевна заједница Удружења књижевника Србије, позива све заинтересоване на позоришну представу "Има једна земља" 14. октобра у просторијама Српског културног центра Офенбах (Офенбах, Немачка).

"Позоришна представа Има једна земља је представа која ће вас подсетити на смејање", поручују организатори.

Представа се одржава у суботу, 14. октобра 2017. године са почетком 18 часова у просторијама Српског културног центра Офенбах (Strahlenbergerstraße 127, Offenbach).

Монодрама је рађена по књизи Писма из Србије Бојана Љубеновића из Београда. Режира и игра Јовица Јашин, глумац зрењанинског Народног позоришта.

У наставку програма одржаће се књижевно вече на коме ће учествовати књижевник и афористичар Бојан Љубеновић, Славица Мастикоса, књижевница из Беорада и Драгица Шредер, књижевница и преводилац из Хилдена.

У недељу 15. октобра, после јутарње литургије у храму Васкрсења Господњег на Галусу (Франкфурт), одржаће се промоција реиздања романа Три хлеба насушна и Три хлеба насушна на полици времена, књижевнице Славице Мастикосе из Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи