Представљена туристичка понуда Београда у Сарајеву

У оквиру промотивне кампање у региону, Туристичка организација Београда (ТОБ) је данас представила туризам града Београда у Сарајеву, и актуелну понуду за туристичко тржиште Босне и Херцеговине.

У сарадњи са Амбасадом Републике Србије у Босни и Херцеговини, представништвом Ер Србија у БиХ и туристичком организацијом града домаћина, данас је у Хотелу „Европа" организована конференција за медије и презентација туристичке понуде Београда, пише у саопштењу ТОБ-а.

Присутнима су се обратили амбасадор РС у БиХ, Станимир Вукићевић, директор Туристичке заједнице кантона Сарајево, Нермин Музур, представник Ер Србија у БиХ, Емир Дервишовић. Догађају су присуствовали представници Службе за развој туризма града Сарајева, Туристичке заједнице источног Сарајева, Удружења туристичких агенција, Олимпијски центар Јахорина, бројних агенција, као и различитих медија, новинских агенција, ТВ и радио кућа и интернет портала.

Туристички посленици и представници медија су били у прилици да се упознају са различитим сегментима туристичке понуде нашег града, богатом културном баштином, актуелним туристичким садржајима, гастрономском понудом и наступајућим догађајима са акцентом на новогодишње празнике и зимску сезону.

Амбасадор РС у БиХ, Станимир Вукићевић је на конференцији најавио и прворазредни догађај за оба града, братимљење две општине, Стари Град у Сарајеву и истоимене општине у Београду, које ће бити реализовано до краја овог месеца.

После конференције су одржани пословни састанци представника туристичке привреде и хотелско-угоститељског сектора Београда и Сарајева.

Гости из БиХ у Београду су међу најбројнијим и фреквентним гостима у Београду, са 7-10% раста у бројности на годишњем нивоу. Од почетка године, односно првих осам месеци 2017. број туриста из БиХ је за 7% већи него у истом периоду прошле године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво