Програми РТС-а за гледаоце у иностранству

Обавештавамо гледаоце из иностранства да је програм РТС САТ намењен гледаоцима у дијаспори и региону и да је програмски садржај интегралан, односно да је у целини са регулисаним правима. Само се у изузетним случајевима онемогућава пријем емисија на овом програму.

Програми РТС 1, РТС 2 и РТС HD садрже и емисије које су намењене само гледаоцима у Србији. На овим програмима има емисија за које није могуће регулисати права и учинити их доступним ван територије Србије. Због тога инострани кабловски, IPTV и други оператери, партнери РТС-а, имају обавезу да наше програме затамне током њиховог емитовања.

Поштовање ауторских права је обавеза РТС-а, као установе јавног медијског сервиса.

Истовремено РТС настоји да гледаоцима у дијаспори и региону омогући да прате емисије у нашој продукцији.

Емисије за које, по правилу, није могуће прибавити ТВ права за емитовање изван националне територије су инострани филмски и серијски програм, међународна спортска такмичења, ТВ франшизе, као што је квиз Потера, као и поједине премијерне игране серије које су снимљене у сарадњи са извшним продукцијама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво