''Тројком'' против поплава

У склопу великог хуманитарног пројекта "Тројка из блока", који за циљ има помоћ поплављеним домаћинствима широм Србије и Републике Српске, у недељу 24. aвгуста од 19 часова на Калемгдану у Београду, одржаће се спортска манифестација у брзом шутарању тројки.

Тројка из блока је хуманитарни пројекат, покренут 2012. године у сарадњи са Кошаркашким савезом Србије и потпредседником Дејаном Томашевићем. Спроводи се кроз спортску манифестацију у брзом шутарању тројки широм Србије, који за циљ има окупљање младих људи, познатих личности из света спорта, културе и музике, као и велики број спонзора и добротвора који ће финансијски подржати реализацију циљева.

Пројекат Тројка из блока настао је као идеја чланова Хуманитарне организације Срби за Србе, који су желели да кроз спортску манифестацију окупе пре свега младе људе жељне хуманитарног рада. Организацију чине млади и породични људи који од 2005. године улажу своје време, енергију и искуство за помоћ угроженој деци и њиховим породицама широм Балкана.

Захваљујући званичним регистрованим огранцима у Србији, Републици Српској, Аустрији, Швајцарској, Немачкој и САД, као и великом броју донатора и пријатеља широм света, организација Срби за Србе је до сада прикупила 1 000 000 евра донација и обезбедила помоћ за преко 500 породица, од којих су многе добиле сигуран кров над главом, купатила, машине за рад, покућство, белу технику, домаће животиње за узгој и другу неопходну помоћ.

Пројекат Тројка из блока је до сада добио подршку бројних спортиста као што су Дејан Бодирога, Новица Величковић, Бојан Јанић, Александар Атанасијевић, Драган Станковић, Никола Росић, Недељко и Љуба Јовановић, Миливоје Ћирковић, Милица и Ана Дабовић, Војислав Шкорић, затим познатих личности из света музике Бошко Ћирковић Шкабо (Београдски Синдикат), ТХЦ ла Фамилија, Никола Хаџи Николић из бенда 357, Даница Крстић, Аца Селтик, Марко Булат, Грасхопер, Сик Тач, група Феуд, затим новинари Вања Булић, Слободан Шаренац, Борис Малагурски, Иван Ивановић као и друге познате личности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи