"Спенер" обуставио летове за Србију

Шпански "Спенер" обуставио је све летове за Србију и остале дестинације широм света због "сложене финансијске ситуације" у тој авио-компанији. Та авио компанија летела је скоро две године на линији Барселона-Београд-Барселонана најпре три пута, а касније два пута недељно.

Шпански Спенер обуставио је све летове за Србију и остале дестинације широм света због "сложене финансијске ситуације" у тој авио-компанији, саопштио је Директорат цивилног ваздухопловства Србије.

Секретаријат за ваздушни саобраћај Владе Шпаније писмом је обавестио Директорат цивилног ваздухопловства Србије да је та шпанска авио-компанија од 28. јануара отаказала све летове.

У писму се наводи да је Спенер предузео све кораке како би путницима нандокнадио штету, и то најпре преусмеравањем на летове других авио-компанија али и враћањем новца путницима за купљену карту.

Путници све информације о својим правима могу добити на телефоне Спенера 900131415 и +34971916047 или у кол центру Агенције за безбедност авио саобраћаја Шпаније, на телефон: +34913968210 и на сајту: www.seguridadaerea.es, наведено је у писму Агенције за ваздушни саобраћај Шпаније.

Спенер је на ваздухопловном тржишту Србије присутан скоро две године. Летео је на линији Барселона-Београд-Барселона, најпре три пута недељно а касније један лет мање.

Директорат цивилног ваздухопловства Србије је подсетио путнике да своја права у случају ускраћивања укрцавања, смештаја у нижу класу, отказивања летова и кашњења летова, могу остварити сходно Закону о облигационим и основама својинско-правних односа у ваздушном саобраћају.

Детаљне информације о томе могу се наћи на сајту Директората цивилног ваздухопловства Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво