Владимир Пиштало у Прагу

Владимир Пиштало ових дана гостује у Чешкој у склопу промоције романа "Тесла, портрет међу маскама" који је на чешком објављен пре два месеца.

Роман "Тесла, портрет међу маскама", Владимира Пиштала, објављен је на чешком језику пре два месеца. Према наводима издавача роман је привукао пажњу и публике и критике у Чешкој, те је стога организовао гостовање Владимира Пиштала у Прагу.

Конференција за медије, разговор са аутором и потписивање романа заказани су за четвртак, 15. децембар. За петак је најављено гостовање Владимира Пиштала и преводиоца Павле Хоракове на прашкој телевизији Метропол, након чега ће бити гости Маје Митровић, амбасадорке Србије у Чешкој републици.

Роман „Тесла, портрет међу маскама" је у Србији доживео своје пето издање и још увек се налази на многим листама најпродаванијих књига. Добитник је НИН-ове награде за 2008. годину, као и признања за Најчитанију књигу године Библиотеке града Београда за 2009. Издавач „Агора" најављује специјално издање ове књиге, са звучном верзијом на ЦД-у. Текст романа за ово издање прочитао је глумац Петар Божовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво