Број IPTV корисника достигао 100 милиона

Према новим подацима коју је објавио Point Topic research број корисника IPTV услуга је по први пут достигао број од 100 милиона корисника у првом кварталу ове године.

У прва три месеца је било 4,6 милиона нових IPTV корисника чиме је укупан број достигао 100,9 милиона, што представља раст од 4,8 одсто, а који се подудара са подацима из 2013.

"Источна Европа је остварила највиши ниво IPTV раста у првом кварталу 2014. што изражено у процентима износи 11,6 одсто" и источно-азијско IPTV тржишту које је порасло за 5,7 одсто.

Према подацима којим располаже Point Topic research Кина има највећи број IPTV претплатника 32,7 милиона, а затим следе Француска са 14,8 милиона, САД са 12,3 милиона, Јужна Кореја са 9,1 милиона и Јапан са 4,5 милиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво