Акција помоћи житељима источне Србије - укључите се и ви!

Због септембарских бујица и поплава, житељи источне Србије и даље су у блату и муљу, многи немају кровове над главом, оштећене су им школе, немају огрев за зиму нити довољно средстава да самостално санирају све оштећено или порушено.

Медијски јавни сервис Србије и Фондација „Ана и Владе Дивац,"покренули су велику хуманитарнју акцију „Ујединимо срца- за источну Србију",  како бисмо апеловали на помоћ источној Србији и заједно покушали да помогнемо и овим нашим сународницима у Кладову, Текији, Мајданпеку, Бољетину, Грабовици.

У плану је обнова породичних домаћинстава, рекострукција основних школа у Текији и Мајданпеку, реконструкција "подвижне" библиотеке у Кладову, изградња породичних  кућа као и помоћ у грађевинском материјалу, намешатају, белој техници и огреву.

За намену хуманитарне акције „Ујединимо срца- за источну Србију" отворени су посебни динарски и девизни рачуни а добродошле су и донације у грађевинском материјалу, намештају, огреву или белој техници.

Акцију „Ујединимо срца- за источну Србију" институционално подржавају Министарство просвете, науке и технолошког развоја Владе Републике Србије и Канцеларија за обнову и помоћ поплављеним подручјима Владе Републике Србије.

Солидарност је избор.

Покажимо житељима источне Србије да нису заборављени:

УЈЕДИНИМО СРЦА- ЗА ИСТОЧНУ СРБИЈУ!

Укључите се и ви!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво