Читај ми!

ТЕНТ помаже изградњу станова за расељене

У акцију Фондације "Ана и Владе Дивац", којом се помаже изградња објеката за трајно збрињавање расељених и избеглих, укључила се Термоелектрана "Никола Тесла".

Термоелектрана "Никола Тесла" укључила се у акцију Фондације "Ана и Владе Дивац", чији је  покровитељ РТС, и помогла изградњу објеката за трајно збрињавање расељених и избеглих. На сајму ће се одржати и хуманитарни концерт, на коме ће се чути који су се још колективи прикључили хуманитарној акцији "Да сви помогнемо".

Фондација "Ана и Владе Дивац" је у последње последње две године помогла да више од 2.000 људи добије своје домове. Последњи пројекат је изградња зграда за избегле и расељене на територији Београда.

Владе Дивац каже да том акцијом желе да затворе све колективне центре око Београда.

"Праве се четири зграде на територији Београда у Великом Мокром Лугу. За три смо већ обезбедили средства, остала је још четврта и овом акцијом желимо да окупимо све и да сви заједно дођемо у ситуацију да помогнемо тим људима", напомиње Дивац.

"Фонд Ана и Владе Дивац" и Термоелектрана "Никола Тесла" потписали су уговор о донацији којим се то предузеће укључује у акцију изградње стамбених објеката за збрињавање расељених и избеглих лица а позвани су и други који желе да помогну.

Програм који хоћемо заједно да урадимо то је решавање проблема избеглица, каже директор ТЕНТ-а Петар Кнежевић.

"ТЕНТ има добру вољу да сарађује, да да свој допринос Фонду за решавање ових проблема. Сви наши пословни пријатељи и сарадници су добили позив, напомиње Кнежевић.

У колективним центрима у Србији још увек живи око 2.400 избеглих и расељених.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво