РТС Телетон за Краљево

Радио-телевизија Србије 28. новембра организује добротворну акцију "Телетон" за помоћ Краљеву.

Радио-телевизија Србије и Народна канцеларија председника Републике у недељу, 28. новембра, организују велику Телетон акцију под слоганом "Стави Краљево под кров".

На тај начим грађани Србије моћи ће телефонским позивима и СМС-ом да помогну Краљевчанима у обнови кућа оштећеним у земљотресу.

Те вечери, од 21.00 до 23.00 часа РТС и Народна канцеларија председника позваће све грађане, компаније и удружења да у тој акцији заједничким снагама обнове порушене и оштећене грађевине у Краљеву.

Сваки телефонски позив и СМС биће донација,  а биће отворен и жиро-рачун за веће донације, као и могућност поклона у грађевинском материјалу и намирницама.

 "Телетон" је контакт -шоу програм уобичајен у свету. Радио-телевизија Србије у сарадњи са Народном канцеларијом председника Републике организује га четири године уназад.

У току програма познате личности, спортисти, певачи, глумци одговарају на телефонске позиве гледалаца, а сваки позив представља директну донацију.

Емисију чине музичке нумере, разговори, укључења гледалаца и прилози.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво