Почело гласање на Дечјој песми Еворвизије

Припреме за такмичење за Дечју песму Евровизије које је на програму 25. новембра су све интензивније. Увежбава се почетно представљање земаља учесница и заједничка нумера "Light up".

У паузама проба учесници се друже, фотографишу и размењују поклоне. Јуче је представница Србије Бојана Радовановић имала другу пробу у Минск арени, а потом је уследила конференција за новинаре наше делегације. На питања новинара одговарале су Бојана Радовановић, композитор песме "Свет" Мари Мари и Силвана Грујић шеф делегације Србије на Дечјој песми Евровизије.

Било је пуно занимљивих питања новинара, а специфичан тренутак овог сусрета са новинарима био је када су Бојана и Мари Мари запевале традиционалну белоруску песму "Купаљинка" што значи "Цвет".

Синоћ је почело онлајн гласање за Дечју песму Евровизије. Да вас подсетимо гласа се од синоћ у 20 часова до недеље у 16 часова на сајту junioreurovision.tv. Гласање се наставља још 15 минута после извођења свих песама. Можете да гласате за 3 до 5 песама и позивамо вас да гласате за нашу представницу Бојану Радовановић која изводи песму "Свет" и наступа под редним бројем 10.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 25. нов 2018, 17:54) - snezana [нерегистровани]

pesma br.10

Bojana